050 – 3061279

Vragen? Bel ons direct!

info@schoonmaakbedrijfzeeman.nl

Vragen? Mailen kan ook!

Betonreparatie

Beschadiging van beton kan meerdere oorzaken hebben. Beton kan beschadigd worden doordat er een flinke kracht op is uitgeoefend, bijvoorbeeld als er tegenaan gereden of iets zwaars op is gevallen. Maar het kan ook ontstaan door betonrot. Betonrot ontstaat vaak doordat de wapening in het beton gaat roesten. Hierdoor zet het beton uit, waardoor er nog meer ruimte is voor vocht en nog meer roest. Betonreparatie is in beide gevallen aan te raden.

Betonschade

Heeft u schade aan uw beton of onvolkomenheden? Dan bent u bij ons aan het juiste adres, wij zijn gespecialiseerd in het optimaal repareren en herstellen van beton. Betonreparatie is zeer specialistisch werk, hiervoor hebben wij bij Schoonmaakbedrijf Zeeman het juiste gereedschap en de expertise om dit voor u op te lossen. U heeft er dus zelf geen omkijken naar.

Verschillende methodes

Voor het repareren van beton zijn meer de methodes mogelijk. Wij zullen op basis van de benodigde reparatie beoordelen welke techniek het beste bij de opdracht past.

Wil je meer weten? Neem dan gerust contact met ons op of vraag een offerte aan.

Herstellen schoorsteen, betonreparatie Groningen
Herstellen schoorsteen, betonreparatie Groningen

Betonreparatie nodig?

Wij helpen je graag verder!

Veelgestelde vragen!

We krijgen veel vragen over ons werk, of het wel of niet milieuvriendelijk kan worden uitgevoerd en of het schadelijk is voor de objecten die worden schoongemaakt. Wij hebben hier de meest voorkomende vragen alvast voor je beantwoordt op het gebied van betonreparatie.

Logo Zeeman betonreparatie

Wat is betonreparatie?

Beton is ook onderhevig aan slijtage en beschadigingen. Dit kan allerlei oorzaken hebben. Deze beschadigingen kunnen worden hersteld door vakkundige reparatie.

Waarom is betonreparatie belangrijk?

Schade aan beton kan voor veel ergere problemen en gevaarlijke situaties zorgen. Beton dient daarom altijd professioneel te worden hersteld.

Hoeveel kost betonreparatie?

Dit is sterk afhankelijk van de mate van beschadiging en de grootte van het oppervlakte. Wij komen graag langs om hier een passende en vrijblijvende offerte voor uit te brengen.