Dakgoten reiniging Groningen

050 – 3061279

Vragen? Bel ons direct!

info@schoonmaakbedrijfzeeman.nl

Vragen? Mailen kan ook!

Dakgoten reiniging Groningen

Door het periodiek laten schoonmaken van uw dakgoten vermindert u de kans op verstopping, wat kan leiden tot lekkages en schade. De werkzaamheden bestaan uit het uitscheppen van de goten, het verwijderen van aangekoekt vuil zoals mos en het reinigen van afvoeren. Wij werken op alle voorkomende hoogtes.

 

Dakgoten schoonmaken voor alle typen daken

De dakgoten schoonmaken van schuine daken met dakpannen, of platte daken met bitumen dakbedekkingen is bij ons beide mogelijk. Wij voeren gelijk een inspectie uit op het dak om de staat ervan te beoordelen. Voor beschadigingen aan een plat dak met bitumen dakbedekking hebben wij een samenwerking met Dakdekkersbedrijf Hans Top en zoon. Beschadigingen aan dakpannen of latten repareren wij zelf.

leeghalen van een dakgoot | schoonmaakbedrijf zeeman

Werkzaamheden:

  • Visuele inspectie dak en dakgoten
  • Schoonmaken dakgoten
  • Afvoeren vervuiling
  • Rapportage eventuele gebreken
Leeghalen van een dakgoot

Dakgoten laten schoonmaken Groningen?

Wij helpen je graag verder!

Veelgestelde vragen!

We krijgen veel vragen over het schoonmaken van dakgoten Groningen en of dit bijvoorbeeld wel of niet milieuvriendelijk wordt uitgevoerd en/of het schadelijk is voor de objecten die worden schoongemaakt. Wij hebben hier de meest voorkomende vragen alvast voor je beantwoord.

logo zeeman dakgootreiniging

Waarom is dakgoten schoonmaken belangrijk?

Door aanslag en vervuiling kunnen verstoppingen ontstaan. Deze verstoppingen kunnen beschadigingen, rotting en lekkage veroorzaken wat zorgt voor wateroverlast. 

Hoe vaak moet je een dakgoot schoonmaken?

Maak minimaal eens per jaar je dakgoten schoon. Woon je in een bosrijke omgeving of heb je veel bomen om je huis, controleer je dakgoten dan vaker op vervuiling.

Wat is de beste periode om een dakgoot schoon te maken?

De beste periode is het einde van de winter/begin van de lente. Alle bladeren die zijn afgevallen in de herfst kunnen dan worden verwijderd. Ook zal er geen vorst meer in de dakgoot aanwezig zijn, waardoor alles zich goed laat verwijderen en doorspoelen.

Hoeveel kost dakgoot reiniging?

Dit is sterk afhankelijk van de totale lengte van de dakgoten, de mate van vervuiling en de hoogte waarop gewerkt moet worden. Wij komen graag langs om een passende en geheel vrijblijvende offerte uit te brengen.