Glasreiniging kerken

050 – 3061279

Vragen? Bel ons direct!

info@schoonmaakbedrijfzeeman.nl

Vragen? Mailen kan ook!

Glasbewassing kerken

Glasbewassing van monumentale panden zoals kerken is een kunst op zich. Het werken op bijzondere hoogtes binnen dit soort panden is specialistisch werk. Medewerkers met vakmanschap en de juiste materialen zijn hierbij van groot belang. Raamwerk in monumentale panden wordt anders behandeld dan “gewone” ramen. Vaak is er sprake van enkel en dun glas of zelfs glas-in-lood. 

Om dit werk veilig en voortvarend te kunnen doen, beschikken onze medewerkers  over goedgekeurde ladders en hoogwerkers. Bovendien weten onze medewerkers  wat wel en niet mag en wat wel en niet verantwoord is. Om dat te kunnen beoordelen zijn zij voldoende geïnformeerd en getraind en beschikken zij over de nodige ervaring. ‘Veilig werken’ staat bovenaan de prioriteitenlijst van onze medewerkers.

glasbewassing kerk

Wij reinigen glazen van:

  • Kerken
  • Molens
  • Monumentale panden
  • en veel meer!
Ramen wassen in een kerk
Ramen wassen in een kerk

Glasreiniging van kerk nodig?

Wij zijn gespecialiseerd in het reinigen van glas in kerken

Veelgestelde vragen!

We krijgen veel vragen over ons werk en of het wel of niet milieuvriendelijk kan worden uitgevoerd en of het schadelijk is voor de objecten die worden schoongemaakt. Wij hebben hier de meest voorkomende vragen alvast voor je beantwoord.

logo zeeman monumenten reiniging

Wat is glasbewassing?

Glasbewassing is het schoonmaken van ramen. Dit wordt voornamelijk door ons uitgevoerd in kantoorgebouwen, huizen en scholen, maar ook bij specialistische bouwwerken zoal kerken en monumentale gebouwen.

Hoeveel kost glasbewassing van een monumentaal pand?

Dit is afhankelijk van het aantal ramen, de grote, de hoogte waarop we moeten werken enz. Wij komen graag langs om een passende vrijblijvende offerte uit te brengen

Kunnen wij zelf de ramen van ons pand schoonmaken?

Dit kan zeker. Houdt er wel rekening mee dat dit voor een groot aantal ramen zeer specialistisch werk is op soms gevaarlijke hoogtes. Het is daarom verstandig dit professioneel te laten doen.