050 – 3061279

Vragen? Bel ons direct!

info@schoonmaakbedrijfzeeman.nl

Vragen? Mailen kan ook!

Onze diensten

Wij onderscheiden ons door onze veelzijdigheid aan diensten die wij leveren. Hieronder tref je alle diensten aan waarmee wij je van dienst kunnen zijn.

Gevelreiniging

Gevels, trappen, muren, tunnels en overige oppervlakken vervuilen door invloeden uit de atmosfeer. Graffiti en ander kladwerk hebben dezelfde uitwerking. 

Glasreiniging

Glazenwassen is een kunst op zich. ‘Goed schoon en zonder strepen’, vraagt om vakmanschap! Wij zijn specialisten in glasbewassing en glasreiniging.

Zonnepanelen reiniging

Vervuiling beïnvloed de optimale werking van de zonnepanelen, waardoor het rendement sterk kan wordt verminderd.

Dakgoten reiniging

Door het periodiek laten schoonmaken van uw dakgoten vermindert u de kans op verstopping, wat kan leiden tot lekkages en schade.

Vloeronderhoud

Vloeren zijn een verzamelplaats van vuil en stof. Het schoonhouden hiervan is vaak een moeilijke opdracht.

Betonreparatie

Heeft u schade aan uw beton of onvolkomendheden? Dan bent u bij ons aan het juiste adres, wij zijn gespecialiseerd in het optimaal repareren en herstellen van beton.

Stormschade dakpannen

Heeft een storm het dak beschadigd en wil je dat deze professioneel en snel weer wordt hersteld? Wij regelen het graag voor je.

Schoonmaak

Heel veel kantoren, instellingen, scholen etc. worden door ons schoongemaakt en schoongehouden. 

Nevelstralen

Nevelstralen houdt in, stralen onder lage druk met een bepaalde hoeveelheid water en straalmiddel. Op deze manier werken wij volgens een milieuvriendelijke manier.

Zwambestrijding

Zwam in huis en onder de vloer kan naast dat het erg vervelend is, ook gevaarlijk zijn. Voor de constructie en de gezondheid. Wij zijn gespecialiseerd in het bestrijden van zwam.

Hoogwerker verhuur

Naast schoonmaakwerkzaamheden verhuren wij bijvoorbeeld ook hoogwerkers. Handig voor klussen op hoogte.