Gevelreiniging Groningen

050 – 3061279

Vragen? Bel ons direct!

info@schoonmaakbedrijfzeeman.nl

Vragen? Mailen kan ook!

Gevelreiniging Groningen van huis of bedrijfspand

Buitenmuren, maar ook balkons, trappen en overige oppervlakken van uw woning of bedrijfspand raken door de jaren heen vervuild door weersomstandigheden als (zure)regen, sneeuw, wind enz. Hierdoor ontstaan er mossen, algen en andere aangroei op de gevel. Graffiti en ander kladwerk hebben dezelfde uitwerking verontreinigingen zijn ongewenst en ontsieren de omgeving. Gevelreiniging is dan de oplossing.

Lelijke en onverzorgde gevels

Behalve dat het er lelijk en onverzorgd uitziet is tast het ook de buitenmuren aan. De Gevels kunnen poreus worden en gemakkelijker water doorlaten, wat ervoor zorgt dat muren doorslaan en hun isolerend effect verliezen. Tijd om actie te ondernemen en een specialist voor gevelreiniging in te schakelen.

Zeeman Gevelreiniging Groningen heeft verschillende mensen die gespecialiseerd zijn in dit soort reinigingswerk.

Schoon moet ook schoon blijven!

Een schone gevel moet ook schoon blijven! Naast het reinigen kunnen wij gevels ook voorzien van een coating, waardoor deze beter wordt beschermd. De coating maakt het niet meer mogelijk dat vervuiling uw gevel aantast en zich eenvoudig laat verwijderen. Blijvend schone gevels en muren zijn het resultaat.

Laat je overtuigen van onze uitstekende dienstverlening!

Gevelreiniging huis hoge druk Groningen

Wij reinigen gevels van:

  • Gebouwen
  • Woonhuizen
  • Bedrijfspanden
  • Evenementengebouwen
  • Bedrijfsgebouwen
  • Kerken
  • Molens
  • en veel meer!
reinigen van gevel van woonhuis
Vakantiehuis gevelreiniging
Voorbeeld gedeeltelijk gereinigde zijgevel van een woning

Je gevel laten reinigen?

Wij de specialisten zijn in gevelreiniging Groningen!

Veelgestelde vragen!

We krijgen veel vragen over gevelreiniging en of het wel of niet milieuvriendelijk kan worden uitgevoerd en of het schadelijk is voor de objecten die worden schoongemaakt. Wij hebben hier de meest voorkomende vragen over gevelreiniging alvast voor je beantwoord.

 

Wat is gevelreiniging?

Gevelreiniging Groningen is het reinigen van een gevel. Het is verstandig de gevel na een aantal jaren schoon te laten maken. Hierdoor wordt aanslag, vuil en begroeiing verwijderd.

Waarom is gevelreiniging belangrijk?

In de loop der jaren ontstaat er op een gevel aanslag van regen, wind, begroeiing en ongedierte. Hierdoor kunnen mossen en algen zich hechten op de gevel waardoor stenen en voegen kunnen worden aangetast. Door dit regelmatig te laten verwijderen krijgt aangroei geen kans en zit uw gevel er ook nog eens tip top uit.

Wat is de beste manier om een gevel te reinigen?

De beste manier voor  het reinigen van een gevel is heel erg afhankelijk van het soort gevel en de mate van de verontreiniging. Wij hebben ruime ervaring met alle soorten vervuiling en gevels en geven u graag advies over de beste aanpak.

Wat kost gevelreiniging?

De kosten van gevelreiniging zijn variabel en afhankelijk van de werkhoogte, het oppervlak en de hoeveelheid vuil.

Hoe kan ik zelf mijn gevel reinigen?

Je kunt een gevel reinigen met een hogedruk reiniger. Ga hierbij wel voorzichtig te werk. Het niet met de juiste apparatuur een gevel reinigen kan de boel ook verergeren of schade aan bijvoorbeeld stucwerk, voegen of kozijnen veroorzaken.