Vloerreiniging en onderhoud

050 – 3061279

Vragen? Bel ons direct!

info@schoonmaakbedrijfzeeman.nl

Vragen? Mailen kan ook!

Schone vloeren

Schone vloeren zijn uw eerste visitekaartje naar uw klanten, bezoekers en medewerkers. Extra zorg is hiervoor dan ook op zijn plaats. Vloeren zijn een verzamelplaats van vuil en stof. Het schoonhouden hiervan is vaak een moeilijke opdracht. De medewerkers van Schoonmaakbedrijf Zeeman weten uit elke vloerafwerking het maximale te halen. Of het nu tapijt, (natuur-) steen, marmer, hout of linoleum is. Deze veelzijdigheid alleen al vraagt om kennis van zaken. Op basis van een grondige analyse maken wij een onderhoudsprogramma voor een vloerafwerking. Het optimaliseren van de levensduur en het behouden van een schoon oppervlak zijn hierbij de uitgangspunten.

Laat uw visitekaartje onze zorg zijn.

Wij leggen ook kunststofvloeren giet en coatingvloeren, andere vloeren op aanvraag. Ook doen wij aan zwam bestrijding.

vloer reinigen schoonmaken groningen

Wat doen wij allemaal?

  • Reinigen
  • Wassen
  • Schuren
  • Beschermen
vloeronderhoud renovatie
vloer reinigen schoonmaken groningen
schoonmaak bedrijfspand loods

Vloeronderhoud nodig?

Wij helpen je graag verder!

Veelgestelde vragen!

We krijgen veel vragen over ons werk en of het wel of niet milieuvriendelijk kan worden uitgevoerd en of het schadelijk is voor de objecten die worden schoongemaakt. Wij hebben hier de meest voorkomende vragen over vloeronderhoud alvast voor je beantwoord.

logo zeeman vloerreiniging en onderhoud

Wat is vloerreiniging?

Vloerreiniging is het schoonmaken van vloeren in gebouwen zoals; kantoren, scholen, evenementengebouwen enz. Wij reinigen allerlei typen vloeren zoals; tapijt, (natuur-) steen, marmer, hout of linoleum.

Waarom is vloerreiniging belangrijk?

Je krijgt geen tweede kans voor een eerste indruk!
Voor bezoekers, maar ook de eigen medewerkers is een schone vloer belangrijk. Vanuit hygiënisch oogpunt, maar ook vanuit veiligheid. 

Wat kost vloerreiniging

De prijs voor het reinigen van vloeren is afhankelijk van de oppervlaktes, het materiaal en de mate van vervuiling. Wij komen graag langs om een passende vrijblijvende offerte uit te brengen.