Glasbewassing / Glasreiniging

050 – 3061279

Vragen? Bel ons direct!

info@schoonmaakbedrijfzeeman.nl

Vragen? Mailen kan ook!

Glazenwasser Groningen

Glazenwasser Groningen  is een kunst op zich. ‘Goed schoon en zonder strepen’, vraagt om vakmanschap. Glazenwassers met vakmanschap en de juiste instelling om raamwerk bij onze klanten periodiek grondig schoon te maken.

Kraakheldere gewassen ramen en schone kozijnen maken het plezierig om weer naar buiten te kijken!

Om dit werk veilig en voortvarend te kunnen doen, beschikken onze medewerkers over goedgekeurde ladders en eigen hoogwerkers en ander materieel. Bovendien weten onze glazenwassers wat wel en niet mag en wat wel en niet verantwoord is. Om dat te kunnen beoordelen zijn zij volledig opgeleid en getraind en beschikken zij over veel ervaring. ‘Veilig werken’ staat bovenaan de prioriteitenlijst van onze glazenwassers.

Schoonmaakbedrijf Zeeman biedt professionele glasbewassing aan voor zowel particulieren als bedrijven. Ons team van ervaren glazenwassers zorgt ervoor dat uw ramen spik en span zijn en dat u weer kunt genieten van een helder uitzicht. Wij werken snel, efficiënt en met aandacht voor detail, zodat u altijd tevreden bent met het resultaat. Neem vandaag nog contact op met Glazenwasser Groningen voor een vrijblijvende offerte.”

Glazenwasser vanaf de grond aan het glazenwassen

glazenwasser met afstandswasser
glasbewassing met telescoop waterborstel
Glazenwasser vanaf de grond aan het glazenwassen
Glazenwasser wast ramen vanaf de begane grond

Waarom Schoonmaakbedrijf Zeeman

Er zijn verschillende redenen waarom het aan te bevelen is om te kiezen voor Schoonmaakbedrijf Zeeman uw Glazenwasser in Groningen:

Professionaliteit:
Glazenwasser Groningen Zeeman is een professioneel bedrijf dat is gespecialiseerd in het wassen van ramen. Ze beschikken over ervaren glazenwassers die weten hoe ze ramen efficiënt en grondig kunnen reinigen, zodat u altijd tevreden bent met het resultaat.

Flexibiliteit:
Zeeman biedt flexibele diensten aan, wat betekent dat ze kunnen werken op een tijdstip dat het beste bij u past. Dit is vooral handig als u een drukke agenda heeft en niet veel tijd heeft om zelf uw ramen te wassen.

Milieuvriendelijkheid:
Wij maken gebruik van osmosewater voor het wassen van ramen, wat een milieuvriendelijke optie is omdat het geen chemische stoffen bevat die schadelijk kunnen zijn voor het milieu.

Vakkundigheid:
Glazenwasser Groningen Zeeman is gespecialiseerd in het wassen van ramen op hoogte, zoals ramen in appartementen of kantoren. Ze beschikken over de juiste materialen en technieken om deze ramen veilig en efficiënt te reinigen.

Waarom wassen wij met Osmosewater?

Er zijn verschillende redenen waarom het gebruik van osmosewater bij het wassen van ramen aan te bevelen is:

 

  • Osmosewater is vrij van minerale verontreinigingen, wat betekent dat het geen vlekken of strepen achterlaat op het glas. Dit is vooral handig als je wilt voorkomen dat je ramen na het wassen opnieuw bevuild raken met kalkaanslag of andere minerale deposito’s.
  • Osmosewater is zeer zuiver en bevat geen dissolventen of andere chemische stoffen die de glaslaag kunnen aantasten. Dit maakt het geschikt voor het wassen van ramen met een speciale coating, zoals zonwerend of anti-reflecterend glas.
  • Osmosewater is geschikt voor het wassen van ramen op hoogte, omdat het geen residu achterlaat en daardoor minder gevaarlijk is voor glazenwassers die op ladders werken.
  • Osmosewater is een milieuvriendelijke optie, omdat het geen chemische stoffen bevat die schadelijk kunnen zijn voor het milieu.


Glazenwasser Groningen nodig?

Wij zijn gespecialiseerd in het reinigen van glas!

Veelgestelde vragen!

We krijgen veel vragen over ons werk en of het wel of niet milieuvriendelijk kan worden uitgevoerd en of het schadelijk is voor de objecten die worden schoongemaakt. Wij hebben hier de meest voorkomende vragen alvast voor je beantwoord.

Logo zeeman glazenwasser Groningen

Wat doet een glazenwasser?

Een glazenwasser reinigt de ramen en zorgt dat deze streeploos schoon worden. Dit wordt door ons uitgevoerd in kantoorgebouwen, scholen, kerken en monumentale gebouwen.

Kun je zelf je ramen wassen?

Zeker kun je zelf je ramen wassen. Doe dit veilig en gebruk enkel de hiervoor bestemde schoonmaakmiddelen.

Hoe vaak moeten ramen gewassen worden?

De meeste klanten kiezen ervoor om twee tot vier keer per jaar de ramen te laten wassen. Zijn de ramen sneller vuil door verkeer of andere invloeden uit de omgeving, dan kan dit worden verhoogd.

Hoeveel kost een glazenwasser?

Dit is uiteraard afhankelijk van het aantal ramen, de grote, de hoogte waarop we moeten werken enz. Wij komen graag langs om een passende vrijblijvende offerte uit te brengen