Glasbewassing / Glasreiniging

050 – 3061279

Vragen? Bel ons direct!

info@schoonmaakbedrijfzeeman.nl

Vragen? Mailen kan ook!

Glaswasser Groningen

Glasbewassing Groningen  is een kunst op zich. ‘Goed schoon en zonder strepen’, vraagt om vakmanschap. Glazenwassers met vakmanschap en de juiste instelling om raamwerk bij onze klanten periodiek grondig schoon te maken.

Kraakheldere gewassen ramen en schone kozijnen maken het plezierig om weer naar buiten te kijken!

Om dit werk veilig en voortvarend te kunnen doen, beschikken onze teams over goedgekeurde ladders en eigen hoogwerkers en ander materieel. Bovendien weten onze glazenwassers wat wel en niet mag en wat wel en niet verantwoord is. Om dat te kunnen beoordelen zijn zij volledig opgeleid en getraind en beschikken zij over veel ervaring. ‘Veilig werken’ staat bovenaan de prioriteitenlijst van onze glazenwassers.

glasbewassing kerk

Glasbewassing Groningen

Voor het wassen van de ramen in Groningen
gaan wij veilig en zorgvuldig te werk. Onze bewassingsteams zijn volledig opgeleid en getraind en nemen alle voorzorgsmaatregelen in acht.

Voor en na foto

Ramen wassen in een kerk

Glasreiniging of glazenwasser Groningen nodig?

Wij zijn gespecialiseerd in het reinigen van glas!

Veelgestelde vragen!

We krijgen veel vragen over ons werk en of het wel of niet milieuvriendelijk kan worden uitgevoerd en of het schadelijk is voor de objecten die worden schoongemaakt. Wij hebben hier de meest voorkomende vragen alvast voor je beantwoord.

Logo zeeman glazenwasser Groningen

Wat doet een glazenwasser?

Een glazenwasser reinigt de ramen en zorgt dat deze streeploos schoon worden. Dit wordt door ons uitgevoerd in kantoorgebouwen, scholen, kerken en monumentale gebouwen.

Kun je zelf je ramen wassen?

Zeker kun je zelf je ramen wassen. Doe dit veilig en enkel de hiervoor bestemde schoonmaakmiddelen.

Hoe vaak moeten ramen gewassen worden?

De meeste klanten kiezen ervoor om twee tot vier keer per jaar de ramen te laten wassen. Zijn de ramen sneller vuil door verkeer of andere invloeden uit de omgeving, dan kan dit worden verhoogd.

Hoeveel kost glasreiniging?

Dit is uiteraard afhankelijk van het aantal ramen, de grote, de hoogte waarop we moeten werken enz. Wij komen graag langs om een passende vrijblijvende offerte uit te brengen