Stormschade herstel

050 – 3061279

Vragen? Bel ons direct!

info@schoonmaakbedrijfzeeman.nl

Vragen? Mailen kan ook!

Stormschade aan dak en dakpannen

Heeft u stormschade of is uw dak beschadigd door afgewaaide dakpannen? Wij kunnen snel de schade opnemen en repareren. Wij kunnen alle dakpannen bestellen en hebben een grote voorraad aan dakpannen die wij snel kunnen plaatsen.

Ook voor stormschade aan monumentale daken

Wij zijn specialist in het reinigen en ook herstellen van schade aan monumentale panden en objecten. Wij gaan op zoek naar de huidige dakpannen en deze plaatsen volgens de manier zoals het bij de oorspronkelijke bouw is geplaatst.

stormschade herstel dakpannen

Werkzaamheden:

  • Inspectie schade
  • Verwijderen beschadigde pannen
  • Aanbrengen nieuw regelwerk
  • Afvoeren puin
  • Plaatsen nieuwe dakpannen
Herstellen dakpanlatten en dakpannen
Herstel dakpannen oude  woning
herstellen dak en vervangen dakpannen

Stormschade aan je dak?

Wij herstellen de schade en plaatsen nieuwe dakpannen! 

Veelgestelde vragen!

We krijgen veel vragen over ons werk en of het wel of niet veilig en  milieuvriendelijk kan worden uitgevoerd en of het schadelijk is voor de objecten die worden gerepareerd. Wij hebben hier de meest voorkomende vragen over het herstellen van dakschade alvast voor je beantwoord.

logo zeeman stormschade herstel

Wat voor schade herstellen jullie?

Wij herstellen allerlei soorten schade aan daken, maar ook aan gevels en beton. Wij zijn specialist in het vervangen van kapotte dakpannen en het herstellen van de schade na een storm of lekkage.

Wat onderscheid jullie in het schadeherstel?

Wij zijn zeer ervaren in het herstellen van de dakwerkzaamheden en het leveren van de juiste dakpannen. Dakschade kan niet lang wachten dus wij komen direct voor je in actie om de schade te herstellen of met een noodreparatie de schade te beperken.